Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Do Ludzi co używaja wspomagaczy ^^

zabrze19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałbym taką prośbę czy moglibyście iść na jakiś FT pograć sobie a nie pierdolić ludziom grę bo to już zaczyna mnie ( i pewnie nie tylko mnie) wkurwiać za przeproszeniem ^^ nie chcę nikogo urazić ale taka jest prawda

Pomocnik
Opublikowano

Bo CIę ktos posłucha, powodzenia życze ;]

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

w combacie od zawsze i na zawsze beda haki ale glownie to dzieci ktorzy placza jak dostaja i musza poczuc sie lepsi lecac na wh. jesli cie to wkurza to czas zmienic gre bo w combacie nigdy sie to nie zmieni;/

QQmor3_eune_92_4_logo.png

Opublikowano

@Zabrze19

Uważaj bo cie posuchaja tacy idioci byli są i będą nic nie zrobisz.

Mnie tez to wkurwia ale staram sie to olewac i po prostu jak gdyby nigdy nic wychodze sobie i szukam czegos innego podejdz do tej sprawy na luzie ;)

NIC NIE ZMIENISZ pozdro ;)

Opublikowano

Nie rozumiem was. Po cholerę siedzicie na forum, którego główną tematyką są hacki, skoro tak strasznie ich nie trawicie i hejtujecie? sensu to nie ma ...

Kup sobie eli moda i graj.

9368_gold.png

Opublikowano

Omek +1

Cheaty będą w combacie dopóki nexon nie zrobi lepszego antycheat'a ale jakoś im się z tym nie śpieszy. Temat jest bezsensu... Jak nie chcesz oglądać ludzi na hackach to nie graj w tą gre.

Bywalec
Opublikowano

Nic nie pomoże.

Ale +1 dla ciebie

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Człowieku jestem za tobą, i nie ma bata żeby w grach nie było hacka. Bo Ci taki przygłup wymyśli aima i jest kox.. Ale jakby tak patrzył na logikę to zobacz na nazwę forum :D To już samo mówi za Siebie. Dam Ci plusa bo przypominasz mi takiego małego chłopczyka z flagą w powstaniu Warszawskim, którego zabili za to że wypowiedział swoje słowo .

Opublikowano

Człowieku jestem za tobą, i nie ma bata żeby w grach nie było hacka. Bo Ci taki przygłup wymyśli aima i jest kox.. Ale jakby tak patrzył na logikę to zobacz na nazwę forum :D To już samo mówi za Siebie. Dam Ci plusa bo przypominasz mi takiego małego chłopczyka z flagą w powstaniu Warszawskim, którego zabili za to że wypowiedział swoje słowo .

Tak jak napisałem wcześniej. Jeżeli macie problem z hackerami, to grajcie na platinum, lub kupcie Eli Moda.

9368_gold.png

Opublikowano

(Udając nowego użytkownika takiego nooba)- OOO forum o hackach napiszę zbędnego posta o tym żeby nie hackowali bo mnie to denerwuję bo nie mogę ich wyrzucić z gry albo wysłać raporta co wysłanie raporta zajmie mi mniej niż napisanie tego zbędnego posta ale co tam zaśmiecajmy forum i tak mnie nikt nie posłucha i powiem im aby poszli sobie na FT bo ja tam nie gram i niech mi nie przeszkadzają. Widać tutaj sens ? bo ja go nie widzę forum popierające hackerstwo i pisanie żeby nie hackowali nie podoba się to wychodź z gry jak sobie nie radzisz, a jak nexon w co wątpię zrobi nowego hack shielda to pożegnajcie się z hackami i aktywnością w dziale combat arms bo dużo osób przychodzi na to forum po hacki do tej gry.

Pomocnik
Opublikowano

Nooby, NX Total Kidy, hackerzy do tego jeszcze bugi, crashe i lagi. To są właśnie uroki tej gry :)

Niegrałem jeszcze w żadną gre gdzie niebyłoby hacków lub modów.

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...